日本强伦姧人妻BD

  • <table id="skcya"></table>

    <table id="skcya"><option id="skcya"></option></table>

    <td id="skcya"></td>

    項目標簽/Project Label
    客戶/client:高州卡樂迪幼兒園
    地址/address:高州
    時間/time:2019年
    服務/service:室內外設計、工程施工
    設計總監/director:蘇呢呢
    設計師/designer:邱靜楠、郭子、周藝慧




    改變中國幼兒教育空間 讓中國幼教空間環境成為世界頂尖水平
    Changing the Space of Chinese Early Childhood Education and Making the Space Environment of Chinese Early Childhood Education the Top Level in the World

    項目概況:項目建筑分為兩棟.其中一棟一層做一個大型游玩區.另外一層做一個超大空間的音體室.滿足日?;顒拥氖褂?二三層以教室為主.4層廚房和種植區

    Project Profile: The project building is divided into two blocks. One floor is a large play area. The other floor is a large space sound room. The use of daily activities is satisfied. The second and third floors are mainly classrooms. The kitchen and planting area is 4 floors.

    原始一層平面
    Original layer plane


    規劃一層平面
    Plan a plane level


    4層規劃平面
    4-Story planning plane


    外觀
    appearance





    外觀簡潔設計,長條式造型拉高整個比例,看起來更大氣可觀,加強視覺沖擊力

    The appearance is simple design, the long shape raises the entire ratio, looks more atmospheric, enhances the visual impact

    一層大廳

    First floor lobby





    半隱式的半圓背景墻,增加一絲神秘感,加強了視覺沖擊效果,讓人印象更為深刻.大型玩具與原始柱子完美結合,繼承受了大型玩具的力學還完美將柱子包在內.美觀協調
    The semi-implicit semi-circular background wall adds a sense of mystery, enhances the visual impact, and makes people more impressed. The large toy is perfectly combined with the original pillar, and the mechanics of the large toy is also perfectly wrapped in the column. Beautiful coordination

    舞蹈室

    Dance room



    舞蹈室是孩子們展示自己的空間,天花做成波浪式造型,讓空間更具有感覺
    The dance room is a space for children to show their own space. The ceiling is made into a wavy shape to make the space feel more

    教室
    classroom



    教室色彩簡單,顏色統一,簡單而不單調.可以通過吊頂的圓孔看見天花,挑起孩子的好奇心
    The classroom color is simple, the color is uniform, simple and not uniform. You can see the ceiling through the round hole on the ceiling and arouse the child's curiosity.


    走廊
    corridor


    充分利用走廊空間,打造一個趣味區角,讓孩子時時刻刻都能感受到趣味,從而有趣的成長
    Make full use of the corridor space to create a fun zone, so that children can feel fun at all times, so that interesting growth

    衛生間
    Bathroom.



    洗手間男女分開,女生那采用了粉色系,看起來更溫暖.男生那采用藍色,看起來更陽光清爽
    The men and women in the bathroom were separated. The girls had pink and looked warmer. The boys had blue and looked more sunny and refreshing


    深圳市六一設計院有限公司是一家專注幼兒環境空間設計研究的專業型公司.六一設計院拒絕做其他空間設計, 因為我們深知人的精力有限,要想在一個領域有所成就必須專心、專注.我們一路走來都有同一個夢.成就客戶之心永不變,成就團隊之心永不變.改變中國幼兒教育環境空間-----我們的責任
    Shenzhen No. 61 Design Institute Co. Ltd. is a professional company that specializes in the research of childhood environment space design. The No. 61 Design Institute refuses to do other space design because we know that people's energy is limited. To achieve something in a field, you have to focus and focus. We all have the same dream along the way. The heart of achieving a customer will never change. The heart of achieving a team will never change. Changing the space in China's early childhood education environment -- our responsibility.


    相關學院
    日本强伦姧人妻BD
  • <table id="skcya"></table>

    <table id="skcya"><option id="skcya"></option></table>

    <td id="skcya"></td>